Heb jij binnenkort een eerste date op de planning staan, en komt je date bij jou thuis? Spannend! Vooral als jij je date al echt ziet zitten, wil je bij jou thuis graag een geschikte indruk maken. Er zijn veel manieren waarop jij dit kunt bewerkstelligen. In deze blog geven je we vier tips die jij tot in de puntjes geregeld moet hebben, dus laat je inspireren!

  1. De activiteit

Een date bij jou thuis uitnodigen is een goed plan, maar je moet er wel voor zorgen dat je iets te doen hebt. Dit wil je het liefst vooraf al geregeld hebben, zodat je niet op het moment zelf nog de keuze moet maken en je onvoorbereid overkomt. Er is bij jou thuis gelukkig veel te doen: je kiest een leuke, romantische film of je daagt je date uit in een gezellig bordspel. Je zorgt ervoor dat je momenten hebt waarin je van alles kan bespreken, zodat jullie elkaar ook echt goed leren kennen.

  • Eten

Het maakt niet uit hoe laat jouw date bij je langskomt, het is altijd goed om wat lekkers in huis te hebben. Vooral als je date over de vloer komt om te eten is dit echt een manier om indruk te maken. Eerst vraag je degene naar diens dieet, waarna jij een gerecht op tafel zet dat geen andere optie biedt dan verliefd worden. Uiteindelijk gaat liefde door de maag, toch?

  • Muziek

Het is belangrijk om vanaf het eerste moment de sfeer te zetten. Dit kan op verschillende manieren, maar de manier die het best werkt volgens ons is muziek. Wees niet bang om je muzieksmaak te laten horen, aangezien je hiermee makkelijk de weg naar het hart van je date zult vinden. Je hebt gelijk een onderwerp om over te praten, maar zorgt er ook voor dat er geen stilte valt. Wie weet, misschien trek je wel de stoute schoenen aan en vraag je je date ten dans!

  • Het romantische gebaar

Uiteindelijk is de bedoeling van je date dat jij diegene helemaal inpakt. Een leuke avond is daarin erg belangrijk, maar je intentie wordt pas echt duidelijk door hoe jij de avond afsluit. Als jij van een romantisch gebaar houdt, is rozen bezorgen laten namens jou een hele goede keuze. De dag na jullie afspraakje wordt je date er weer aan herinnerd hoe leuk jullie het de avond daarvoor hadden, maar ook aan wat jouw plannen met diegene zijn. Date twee wordt nu gelijk ingepland!

Succes!

En onthoud: het allerbelangrijkste is dat jij 100% jezelf blijft, want dit is hoe jij pas ├ęcht indruk maakt.