Schrijfwaren zijn er in alle soorten en maten. Allerlei kleuren. Met leuke printjes. Maar ook zoveel verschillende soorten. Dat is maar goed ook. Want je hebt deze schrijfwaren voor zoveel gelegenheden nodig. Werk, school, of misschien om je mooie gedichten in te schrijven. Of je stukken tekst. Een goede pen kan dan ook niet missen. Gelukkig is er genoeg keus. Bij veel verschillende winkels. Zo kom je snel aan de juiste schrijfwaren.

Schrijfwaren voor school

Als je naar school gaat is het natuurlijk belangrijk dat je je schoolwerk zo goed mogelijk kunt verrichten. Allereerst is het handig om een aantal goede schriften aan te schaffen. Denk aan schriften met lijntjes, zodat je snel de juiste aantekeningen kunt maken. Schriften met ruitjes erin zijn handig voor de wiskundelessen. Een paar goede pennen kunnen natuurlijk niet ontbreken. Zo heb je ook altijd een reserve mocht dat nodig zijn. Kijk gelijk even naar een etui om al je pennen en gummetjes bij elkaar te houden.

Wil je ergens een goede agenda bestellen? Zodat je al je opdrachten en huiswerk netjes kunt bijhouden? Kijk dan even bij Hema. Hier hebben ze vaak duidelijke, georganiseerde agenda`s waar je al je opdrachten makkelijk in kwijt kunt.

Schrijfwaren voor werk

Ook om je werk goed te kunnen verrichten is het belangrijk dat je de juiste schrijfwaren hebt. Zo zorg je ervoor dat je altijd georganiseerd aan het werk kunt zonder dat je belangrijke dingen over het hoofd ziet. Handig om te hebben is natuurlijk een agenda. Zo kun je al je belangrijke afspraken en meetings bijhouden en zie je niets over het hoofd. Een aantal goede pennen en markers kunnen niet ontbreken. Wil je een notitieboek kopen? Kijk even waar je er een kunt aanschaffen met veel schrijfruimte en eventueel met lijntjes.  Deze kan niet missen, het maakt je werk een stuk gemakkelijker en zorgt ervoor dat je alle belangrijke dingen snel kunt noteren.

Schetsen

Ben je een grote fan van tekenen of schetsen? Dan kunnen een aantal goede grijze en kleurpotloden natuurlijk niet ontbreken. Kijk wel even waar je deze aanschaft, de kwaliteit is natuurlijk heel belangrijk. Wil je ook nog een schetsboek kopen? Zodat je al je mooie tekeningen of schetsen kwijt kunt  op mooi papier? Dit is natuurlijk een belangrijk onderdeel als je graag mooie tekeningen of schetsen maakt. Kies het liefste voor wat dikker papier, als je namelijk met meer schaduwen of lagen gaat werken houdt dunner papier dit niet en zal gaan scheuren.

Schrijven

Ben je een fan van schrijven? Gedichten maken? Dan is het een goed idee hier wat handige spullen voor aan te schaffen. Een goed schrijfblok is belangrijk. Het liefste een dik schrijfblok zodat je veel tekst kwijt kunt. Het makkelijkst is om er een te kopen met een ringband zodat je de bladzijden makkelijk kunt omslaan. Zo blijft je schrijfblok ook veel langer netjes. Maar ook overzichtelijk. Wat ook niet mag ontbreken is een goede pen. Kies er een die lekker in de hand ligt. Zodat je geen last krijgt van eventuele kramp in je hand.