Het is de tijd van het jaar dat we allemaal beginnen na te denken over hoe we ons gaan kleden voor de herfst en de winter. Er zijn veel dingen die je kunt doen; laagjes, sjaals, laarzen… maar hoe zit het met je handtas? Ik weet dat het een klein detail lijkt, maar als je een crossbody tas draagt, zie je er stijlvoller en meer opgemaakt uit dan met welke andere optie dan ook. Hier zijn enkele redenen waarom:

Prachtige crossbody tassen, terug in stijl!

Iedereen houdt van een goede comeback. We vinden het geweldig als oude tv-programma’s nieuw leven wordt ingeblazen, of als je favoriete band met een nieuw album komt! Hetzelfde geldt voor handtassen. Crossbody tassen maken een comeback in de modewereld, en hier is waarom:

1) Super handig. Je kunt al je benodigdheden dicht bij je lichaam dragen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je iets achterlaat.

2) Stijlvol. Crossbody tassen zien er, in tegenstelling tot andere soorten handtassen, professioneel en verfijnd uit – een tijdloze look die nooit uit de mode zal raken!

3) Opgemaakt. Je ziet er altijd beter uit als je de juiste tas draagt, want de juiste tas helpt je ’s ochtends sneller klaar te zijn door die je outfit complementeert.

Hoe draag je een crossbody tas?

Er zijn veel manieren om een crossbody tas te dragen. De makkelijkste manier is om hem gewoon over je schouder te dragen. Dit werkt als je een jurk of rok draagt, jeans, een geklede broek, of iets anders dat een open rug heeft. Een andere optie is om de lengte van de riem te gebruiken om hem op je zij te dragen.

Hoe kies je een tas die de juiste maat voor je heeft

Mensen denken meestal over de juiste grootte voor een crossbody tas dames. In de populaire cultuur van vandaag, de grootte is de belangrijkste factor die mensen overwegen bij de aankoop van een tas. Er zijn vele manieren om te weten welke grootte van tas geschikt is voor jouw. Een eenvoudige manier is om te meten vanaf je schouder tot halverwege je arm. Tel daar aan beide kanten 2 centimeter bij op en je hebt een goed meetbereik voor een crossbodytas!

Ga vandaag nog online kijken naar alle mogelijkheden voor crossbody tassen. De mogelijkheden zijn eindeloos waardoor er zeker de perfecte voor jou tussen zal zitten!