Wanneer iemand jarig is, een nieuws huis heeft gekocht of zich niet zo lekker voelt, dan wil je natuurlijk een leuk en origineel kado geven. Vaak kies je dan voor een bloemetje. Het is natuurlijk een voordehandliggend kado, maar het is altijd goed. Iemand vrolijk je ermee op als hij ziek is en het is een leuke decoratie voor in huis als iemand net een nieuwe woning heeft. Toch is het jammer dat bloemen na een vrije korte tijd niet meer mooi zijn en je ze dan ook weer weg kunt gooien. Dit is natuurlijk vrij zonde van je geld want een bloemetje kopen is niet erg goedkoop. Je kunt dan ook beter droogbloemen aanschaffen en kado doen. Lees hier snel verder voor de vele voordelen van droogbloemen.

Droogbloemen zijn duurzaam

Droogbloemen zijn tegenwoordig erg populair en dat heeft dan ook zeker een goede reden, ze zijn namelijk erg duurzaam. Droogbloemen gaan dus vele malen langer mee dan verse bloemen. De kleur van droogbloemen blijft dan ook intact. Droogbloemen zijn 100% natuurlijk en gaan tegelijkertijd minstens een jaar mee. Wanneer droogbloemen geverfd zijn kunnen dit zelfs enkele jaren zijn! Had je ooit gedacht dat je een bosje bloemen kon kopen en dat dit zelfs meerdere jaren goed zou blijven? Het is daarom ook leuk om kado te doen, omdat je dus een mooie decoratie geeft voor een langere tijd en niet slechts een aantal weken.

Weinig verzorging

Daarnaast heb je voor droogbloemen zeker geen groene vingers nodig. Droogbloemen zijn gedroogd en hoeven dus geen water te hebben. Ook wanneer jij of degene die een mooi droogboeket krijgt een erg druk leven heeft en het snel zal vergeten om de bloemen water te geven of langere tijd niet thuis komt, is dit een ideaal kado.

Persoonlijk

Bovendien kun je droogbloemen het gehele jaar door verkrijgen en zijn ze het gehele jaar door in dezelfde conditie. Ieder seizoen zullen er weer andere droogbloemen toegevoegd worden aan de collecties waardoor het toch erg gevarieerd blijft. Dit is natuurlijk erg fijn, maar daarnaast heb je ze ook nog eens beschikbaar in allerlei soorten, maten en kleuren. Hierdoor kun je altijd een mooi droogboeket samen stellen wat bij jou of degene die het als kado krijgt past. Kies bijvoorbeeld voor de lievelingskleuren of de kleuren van het interieur. Hierdoor geef je toch een leuk persoonlijk kado en laat je weten dat je dit kado echt voor hem of haar hebt uitgekozen.

Kortom, een droogboeket is een ideaal kado om te geven. Ze zijn duurzaam en gaan dus lang mee, hebben weinig verzorging nodig, je kunt ze het hele jaar door verkrijgen en ze zijn ook nog eens verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren en maten. Bovendien is er nog een groot pluspunt aan droogbloemen en dat is dat je ze gemakkelijk online kunt bestellen bij een webshop als Flowerfeast.com en je geen zorgen hoeft te maken over de staat van de bloemen als je ze ontvangt. Ze kunnen namelijk gewoon in een doos verzonden worden, omdat ze geen water nodig hebben. Ideaal!