Kleding van Miss Etam kopen was enige tijd niet meer mogelijk, aangezien vorig jaar zomer (2021) de laatste filialen sloten van dit modeconcern. De terugkeer van Miss Etam online was dan ook een zeer onverwachte verrassing voor de vele liefhebbers van dit modemerk. Wat was er ook alweer zo ontzettend fijn aan dit merk en waarom is het goed dat het terug is?

Miss Etam, actueel en fashionable

Miss Etam staat immers voor iets bijzonders; je slaagt er altijd. Echt altijd. Het kledingaanbod is namelijk zó toegankelijk, altijd actueel en eigentijds (en ook nog eens verkrijgbaar in grote maten) – koop je bij Miss Etam dan weet je dat het klopt, je sluit aan bij de laatste modetrends. De kwaliteit is in orde evenals het design en de pasvorm. Verwacht geen excentrieke, gedurfde kleding, maar juist toegankelijke, alledaagse modetrends waarmee je altijd goed voor de dag komt en je jezelf nooit hoeft af te vragen ‘of het wel kan’. Kleding van Miss Etam kan áltijd namelijk. Dit is wat Miss Etam voor ons representeert!

Nieuwe collectie van Miss Etam

Miss Etam stelt gelukkig niet teleur bij deze welkome terugkeer. Wat zien we zoal in de nieuwe collectie? Mooie voorjaarsjurken, kekke blouses met diverse mouwlengtes en natuurlijk veel grafische prints. Uitermate populair zijn dierenprints, zoals de tijger- en jachtluipaard print. Boventoon voeren de kleuren blauw, groen, pasteltinten en zwart wit. Geweldig te combineren met effen stoffen, vesten en jasjes. Laat je dus heerlijk inspireren op de website en shop de look, zodat jij er weer klaar voor bent dit modeseizoen!

De collectie is in een reguliere maat én plus size verkrijgbaar; dit betekent dat voor werkelijk iedere vrouw er weer een relevant modemerk bijgekomen is, en dat voor een betaalbare prijs. 

Miss Etam kleding koop je direct op de website (missetam.nl) maar ook op Wehkamp is de kleding verkrijgbaar.