kinderkleding voor in de zomer

Het is eindelijk zomer, het zonnetje schijnt volop én daarnaast is het alweer bijna zomervakantie. Dit betekent natuurlijk ook dat je nauwelijks nog thuis bent met de kleintjes en dus kan hetalleen maar één ding betekenen: een nieuwe garderobe aanschaffen voor de kids!

Buiten de deur

Nu het zonnetje lekker schijnt, willen de kinderen vooral buiten zijn. Of dit nu in het park is, in een speeltuin, op het strand of op vakantie in het buitenland. Met dit warme weer is het dus vooral fijn om luchtige kleding te dragen voor ze omdat ze voornamelijk actief zijn.Oftewel het wordt weer eens tijd om kinderkleding te kopen voor ze.

In de zomer is het nogal makkelijk om kleding te combineren voor de kinderen, omdat ze ten eerste al niet teveel aan willen. Het handigst is om bijvoorbeeld een short te combineren met een hemdje zonder mouwen, of een rokje voor de meisjes met een leuk tshirtje. Name it is zo een merk waar er veel te kiezen is voor de kinderen, bovendien is het ook erg kleurrijk wat natuurlijk ideaal is voor in de zomer!

Samen kiezen

Een tip is om samen met de kinderen te kiezen wat voor soort kleding ze willen dragen of wat voor kleuren ze leuk vinden om te dragen. Dit helpt ook om geen geforceerd gevoel te creëren bij de kinderen en vinden ze het leuker om een kledingstuk te dragen die ze zelf gekozen hebben! Het kan soms een moeilijk proces zijn, want ja uiteindelijk blijven het kleintjes, maar het maakt het alleen maar leuker om te shoppen voor ze.

Kinderkleding in de zomer