airco bestellen en laten installeren

Een airco online bestellen is al makkelijk omdat het aan de deur wordt bezorgd. Bij Aircoshop.nu krijg je er dan ook nog een installatie bij. Dan heb je dus je airco makkelijk besteld en wordt deze ook nog voor je geïnstalleerd door een ervaren monteur. Een airco laten installeren door een monteur is handig, aangezien je meteen weet dat het goed gebeurt. Bij Aircoshop krijg je deze installatie bij de bestelling erbij. Bij een bestelling zit een standaard montage inbegrepen. Dan wordt de airco dus bij je afgeleverd en wordt deze meteen goed geïnstalleerd.

Dit zit er in de standaard montage die is inbegrepen bij elke bestelling

Bij elke bestelling van een airco bij Aircoshop zit een standaard montage inbegrepen. Een standaard montage houdt in dat de airco wordt gemonteerd binnen- of buitenshuis en dat dit gebeurt door middel van een muursteun of opstelbalk aan de muur of het dak. Ook worden er meteen leidingen gelegd van maximaal 5 meter. Deze worden afgewerkt met kunststoffen goten. Als laatste wordt nog de stroom tussen de binnen en buiten unit aan elkaar gemonteerd. Dan is de installatie compleet en wordt de airco nog even getest.

Airco laten installeren door de beste monteurs

Als je een airco bestelt bij Aircoshop zit de installatie er dus meteen bij. Met een standaard montage komt het bij de meeste airco’s goed en worden deze dus meteen geïnstalleerd bij levering. De monteurs die langskomen voor de installatie zijn ervaren monteurs die al veel verschillende airco’s hebben gemonteerd en geïnstalleerd. Ze weten dus wat ze doen en zullen je airco snel en effectief installeren. Dan kun je er al snel gebruik van gaan maken. onze monteurs zijn STEK-erkend, wat betekent dat ze een STEK certificaat hebben. Hiervoor moeten ze voldoen aan een paar eisen en tonen ze aan dat ze veilig en duurzaam werken en hoge kwaliteit leveren.