Momenteel werk je natuurlijk een stuk minder op kantoor, maar wanneer je dat weer gaat doen is het fijn om weer goed voorbereid te zijn. Je wilt voorkomen dat je niet alles mee hebt van wat je nodig hebt. Je gebruikt vaak verschillende kantoorartikelen. Je wilt altijd dat je deze in de buurt hebt.

De meubels die je op kantoor hebt staan

Op kantoor heb je vaak een heleboel bureau’s staan. De meeste bureau’s zijn om aan te zitten, terwijl dit vaak niet het beste is voor jou. Afwisseling tussen staan en zitten is de optimale situatie. Hiervoor zou je een sta-zit bureau kunnen aanschaffen. Dit helpt veel voor de bevordering van je bloedsomloop. Dat is erg belangrijk voor je lichaam. Ook kan het helpen om niet altijd op een stoel te zitten. Een yoga bal is goed, hierbij ben je constant bezig om je balans te bewaren. Doordat je altijd een klein beetje in beweging bent zorgt dit ook voor verbetering in je lijf. Een krukje helpt ook, je kunt met je rug nergens tegen aan leunen waardoor de spieren in je rug constant bezig zijn met rechtop zitten. Dat is ook een goede verbetering.

Het combineren van thuiswerken en op kantoor werken

Wanneer je weer op kantoor begint, maar het nog voor een deel van de tijd thuis doet is het fijn als je je spullen op een fijne manier kan meenemen. Hiervoor kan je gebruik maken van een laptoptas dames. Hierin kun je je laptop goed beschermd meenemen. Hierin past ook al het andere wat je als vrouw mee wilt nemen. Dit houd een aantal kantoorartikelen in, maar ook zeker artikelen voor persoonlijke hygiëne. Je kunt je laptoptas kiezen in verschillende maten. Zo heb je een laptoptas 17 inch maar ook voor 16 inch. Het is vaak ook zo dat je andere dingen zoals een agenda en een notitieblok mee wilt nemen. Dit is altijd handig om bij te hebben. In het notitieblok kun je altijd dingen zetten die spontaan in je hoofd opkomen en die je niet moet vergeten.

Zorg ervoor dat alle apparatuur op kantoor nog werkt

Je bent een tijd niet op kantoor geweest, of het is in ieder geval niet gebruikt in de hoeveelheid als gebruikelijk was. Dit zou ervoor kunnen zorgen dat er in de tussentijd het een en ander veranderd is met het apparatuur. De computers kunnen bijvoorbeeld toe zijn aan een aantal updates. Ook kan het zijn dat bijvoorbeeld de printer te lang niet gebruikt is en nu gereset moet worden. Fijn is het als dit allemaal van te voren geregeld is. Wanneer je dan weer naar kantoor kan gaan, is het fijn als het kantoor normaal functioneert.

Iets anders waar je misschien minder snel aan zou denken is de kantine. Ook daar staat apparatuur. Het zou fijn zijn als dat ook normaal functioneert. Misschien slim om de vaatwasser een keer door te laten spoelen. Ook de koffiemachine kan wel een goede reinigingsbeurt gebruiken. Alle troep die er nog in zat is nu in ieder geval hard geworden en daardoor moeilijker om te verwijderen.