Er zitten veel voordelen aan infrarood warmtepanelen. Ze zien er mooi uit doordat ze vlak zijn en gemaakt zijn van mooi materiaal zoals glas of staal. Hierdoor vallen ze minder op aan de wand of op het plafond. Daarnaast is het een duurzame manier van verwarming. Het kost iets om het te kopen, maar daarna zullen je energiekosten niet hoog zijn. Daarnaast wordt er geen warme lucht gecirculeerd of op een andere gekke manier verwarmt, maar komt de warmte gewoon van de straling af. Daarnaast zijn de panelen simpel te monteren en heb je hier dus geen installateur voor nodig.

Koop de beste infrarood warmtepanelen bij Polarheat

Op zoek naar goede infrarood warmtepanelen? Dan moet je zijn bij Polarheat. Hier kun je losse warmtepanelen kopen of sets kopen waar ook een montagebeugel en soms een draadloze thermostaat in zit. Bij Polarheat koop je warmtepanelen van de beste merken zoals Welltherm, Ecosun en Ecaros. Je hebt keuze tussen verschillende soorten panelen zoals panelen voor aan de muur of plafond en zelfs panelen speciaal gemaakt voor in de badkamer. Daar is warmte natuurlijk ook erg prettig. Kies voor extra leuke aankleding de glazen warmtepanelen waar je ook een foto op kan laten drukken.

Andere soorten infrarood verwarming

Naast panelen heb je ook andere producten waar infrarood verwarming gebruikt wordt. Denk bijvoorbeeld eens aan een infrarood kachel. Een infrarood kachel is een kacheltje die warmte uitstraalt door het infrarood. Het is een veilige en zuinige manier van jezelf warmen bij de kachel. Ook is er natuurlijk infrarood vloerverwarming. Door middel van matjes wordt zo de vloer lekker verwarmd en dat is fijn voor de voetjes. Ook deze soorten verwarming kun je vinden bij Polarheat. Voor de beste warmtepanelen en andere infrarood verwarming kun je een kijkje nemen op de website.