Wist je dat je een deurgordijn voor meer dan alleen tegen vliegen kunt gebruiken. Dit maakt het dat het een multifunctioneel product is. Deurgordijnen zijn daarom zeker het geld waard! Gordijnen zijn voor vrijwel elke afmeting wel te krijgen. Hierdoor heb je altijd wel een passende mogelijkheid. Ook kun je deurgordijnen gemakkelijk naast elkaar ophangen. Hierdoor kun je de breedte zelf gemakkelijk langer maken als dit nodig is. Dit is heel handig als je een gordijn wilt hebben wat net niet in jouw maat te krijgen is. Let wel op dat als je een gordijn met print wilt hebben dat dit wellicht lastiger wordt.

Waar kun je jouw deurgordijnen nog meer voor gebruiken?

Niet alleen om vliegen tegen te houden zijn deurgordijnen handig. Er zijn een hele hoop meer doeleinden waar je het voor kunt gebruiken. Tuurlijk kan je het gebruik van een deurgordijn helemaal zelf invullen. Hieronder noemen wij een aantal mogelijkheden waarvoor je eventueel een gordijn kunt gebruiken:

  • Wandbekleding: ook zijn deurgordijnen leuk om te gebruiken als wandbekleding. Je kunt ermee op een leuke manier een kamer decoreren. Dit zorgt voor een hele nieuwe uitstraling in huis. Je ziet dit niet snel bij andere dus het is ook nog eens uniek.
  • Wandscheider: wil je graag een kamer in tweeën delen? Of wil je een stuk afschermen? Dan is het gebruiken van een deurgordijn aan te raden. Je kunt hiermee een scheiding creëren zonder veel te moeten verbouwen. Dit maakt het gebruik hiervan voor iedereen toegankelijk. Je hoeft vaak alleen een paar schroeven te monteren.
  • Deur: heb je een doorgang die open is? Bijvoorbeeld de keuken naar de keuken toe? Alleen wil je hier wel iets tussen hangen maar geen deur? Dan zijn deurgordijnen zeer geschikt. Zo creëer je toch een scheiding tussen twee kamers maar kun je er wel gemakkelijk doorheen lopen. Zorg wel dat je een gordijn neemt die kind- en diervriendelijk is. Zo voorkom je ongelukken in huis.
  • Beurzen: ook zijn deurgordijnen heel erg geliefd voor bij beurzen. Zo kan een stand gemakkelijk en voordelig een leuke uitstraling krijgen. Hiermee trek je een hele hoop mensen naar jouw stand toe. Want een nette en gedecoreerde stand ziet er aantrekkelijker uit dan een stand zonder decoratie.