Het is officieel zomer en dat kan maar één ding betekenen: genieten van de zon! Dit is al reden genoeg om de tuin op te knappen en in te richten zodat je optimaal kunt genieten van het lekkere weer met familie en vrienden. Lees verder voor  een aantal tips!

Gezellig en knus

Nu het eindelijk zomer is, kunnen we meer tijd doorbrengen in de tuin, genieten van de lange dagen en natuurlijk ook van de zon. Maar, dat houdt ook in dat je de juiste tuinmeubelen nodig zal hebben om er uiterst van te kunnen genieten. Een aanrader is een loungeset met zachte kussens zodat je er lekker in kan wegzakken en kunt hangen met familie of vrienden onder het genot van een drankje en een hapje, bijvoorbeeld een barbecue! Je kunt natuurlijk ook gewoon stoelen aanschaffen die comfortabel zitten met een leuke, maar praktische eettafel. Een andere tip is om verlichting te hebben in je tuin zodat je een gezellig en knus sfeertje hebt in de tuin. Zo zou je lichtsnoeren kunnen ophangen of lampjes zodat je kunt genieten tot de zon ondergaat. Wat je natuurlijk ook nog zou kunnen doen, is het aansteken van kaarsjes voor wanneer het afkoelt.

Fleur op

Wie wordt er nou niet vrolijk door het zien van kleurtjes? Dit kun je doen door kleurrijke bloemen te planten in je tuin, zoals bijvoorbeeld geraniums. Deze kun je krijgen in diverse kleuren en daarnaast blijven ze de hele zomer goed. Zo hoef je namelijk geen zorgen te maken over de levensduur van de bloemen én het zorgt er ook nog eens voor dat je onkruid kunt vermijden door ze te planten. Je zou de bloemen in verschillende kleuren bij elkaar kunnen bundelen en je tuin ziet er al een stuk fleuriger uit. Lijkt me een zeer leuke en goede manier om de zomer in je tuin te halen!

Tuinmeubelen in de zomer
tuinmeubelen in de zomer