Wil je nieuwe deuren in of om het huis aanschaffen? Kijk dan eens verder dan houten deuren. Er komen steeds meer andere opties op de markt. Met een ander soort deur kun je de stijl van je huis gelijk veranderen. Ook hebben andere materialen vaak voordelen op houten deuren. Meer weten? Lees dan gauw verder!

De stalen deur

Deze deuren zie je steeds vaker terug komen. Mooie industriĆ«le deuren, met daarin glas. Deze deuren hebben vaak een zwart stalen frame. Ze kunnen de uitstraling van je hele huis veranderen, en enorm moderniseren.  Daarnaast passen deze deuren ook goed bij verschillende stijlen. Denk aan een modern huis, maar ook een industrieel huis is erg geschikt voor deze deuren. Dankzij de grote hoeveelheid glas brengen ze daarnaast ook veel licht in huis. Een nadeel van deze deuren is dat ze erg duur zijn. Een stalen deur kan je wel 1200 euro kosten. Ook zijn deze deuren niet geschikt voor buiten.

Kunststof deuren

Kunststof deuren zijn niet alleen heel geschikt voor binnen, maar komen buiten ook goed tot hun recht. Mensen kozen vaak voor hout, in plaats van kunststof, omdat ze de uitstraling mooier vonden. Tegenwoordig kun je bijna het verschil niet meer zien. Kunststof deuren worden zelfs opgeleverd met een houtlook. Daarnaast zijn de deuren in enorm veel kleuren beschikbaar en passen ze dus bij elk huis. Het grote voordeel van kunststof deuren? Het onderhoud! Deze deuren kun je super eenvoudig schoonmaken. Alleen even een doekje er over en je bent klaar! Daarnaast hebben deze deuren niet om de paar jaar weer een verfbeurt nodig. In tegenstelling tot stalen deuren zijn kunststof deuren ook erg voordelig.

Enthousiast geworden over deze deuren? Op het internet vind je veel aanbieders van stalen deuren en kunststof deuren. Een tip voor kunststof deuren is HEPRO. Zij hebben een groot aanbod deuren en werken met het VKG keurmerk.