Quick-Step laminaat vloeren

Laminaat is tegenwoordig helemaal in en een zegen voor je huis om vele redenen. Een van die redenen is dat laminaat tegenwoordig steeds beter wordt qua kwaliteit. Zeker als je dit vergelijkt met bijvoorbeeld 20 jaar geleden, toen het nog een een stuk slechter was allemaal. Tegenwoordig doet laminaat qua kwaliteit echter niet meer onder voor de alternatieven, zoals tapijt, een houten vloer of andere soorten bedekking. Een van de redenen daarvan is dat laminaat steeds populairder wordt en er dus ook meer aandacht wordt besteed aan de vernieuwing ervan. Ook het leggen van laminaat wordt tegenwoordig een stuk makkelijker gemaakt, waardoor het kosten bespaart. Laminaat is over het algemeen een stuk goedkoper dan de alternatieven, maar is minstens zo duurzaam. Zeker als je goede kwaliteit laminaat koopt zoals laminaat van Quick-Step.

Quik-step laminaat

Een voordeel van het laminaat van Quik-Step is dat het geschikt is voor alle ruimtes. Dit in tegenstelling tot andere vormen van bedekking, waarbij dit niet het geval is. Tapijt kun je bijvoorbeeld niet in een badkamer neerleggen, of in een keuken, want dan zal het snel vies worden en is het lang niet zo duurzaam. Bij Quik-Step laminaat is dat niet het geval: dit kan letterlijk overal in het huis gelegd worden. Niet alleen heb je dan een huis waarbij alles lekker met elkaar matcht, je weet ook nog eens gelijk waar je aan toe bent. Een ander voordeel van Quik-step laminaat is dat het bijzonder duurzaam is. Hier is echt aandacht aan besteed door de fabrikanten door er een unieke bovenlaag op te zetten die je bij ander laminaat minder vaak ziet.

Dit zorgt ervoor dat het laminaat niet alleen bestemd is tegen krassen en bijvoorbeeld naaldhakken, maar ook tegen schroeiplekken! Dit is natuurlijk een voordeel, want een ongeluk zit doorgaans in een klein hoekje en zeker met nieuw laminaat wil je niet dat er ongelukken mee gebeuren. Het laminaat van Quik-step wordt zelfs regelmatig gebruikt op publieke plekken waar veel bezoekers komen. Dit geeft wel aan hoe goed de kwaliteit van het materiaal is dat wordt gebruikt. Quik-step doet er bovendien alles aan om dit te verbeteren en ze blijven nieuwe laminaat ontwikkelen. De kwaliteit wordt dus alleen maar beter en dat is een voordeel te noemen.

Quik-step serie: bestand tegen water

Er is alleen nog meer dan dat. Niet alleen beschermt Quik-step laminaat zich tegen de bovengenoemde ‘ongelukjes’. Maar Quik-step beschermt zich ook tot één van laminaat’s meest bekende horrorscenario’s, namelijk water. Ze zijn namelijk het enige laminaat dat zich echt waterbestendig mag maken. Dit komt omdat ze hydroseal laminaat in hun assortiment hebben en dit laminaat is speciaal zo gemaakt dat het bestand is tegen water. Dus mocht je kinderen hebben die met water morsen, dan is dit geen enkel probleem meer. Het laminaat gaat dan niet opzetten, zoals bij regulier laminaat het geval is.

Zo blijft het laminaat er enerzijds mooi uitzien en daarnaast is het ook nog eens duurzaam. Het bespaart namelijk veel geld, want dat betekent dat je het laminaat zeer lang kunt houden. Vaak kan het laminaat van Quik-step zelfs 20 jaar mee! Dit betekent overigens ook dat je het laminaat gemakkelijk kunt leggen in de keuken. Veel mensen durven dat doorgaans niet aan, omdat ze bang zijn dat door het morsen in de keuken het laminaat snel aan schade onderhevig zou zijn. Maar deze angst is ongegrond als het gaat om Quik-step laminaat omdat deze dus waterbestendig is en daar gemakkelijk voor gebruikt kan worden. En niet alleen in de keuken is het laminaat ideaal, maar het kan ook gebruikt worden voor in de slaapkamer. Het laminaat van Quik-step heeft namelijk een mooi design die echt kleur kan geven aan je slaapkamer. Dit is natuurlijk een voordeel te noemen, want doorgaans is dit niet mogelijk. Het laminaat van Quik-step ziet er soms echt uit als een houten vloer en dit is natuurlijk zeer luxe te noemen.

Quick-Step