Is jouw zithoek nog niet helemaal afgerond en ontbreekt er duidelijk iets? Je maakt je zithoek extra bijzonder met de plaatsing van een moderne designstoel, zoals het relax fauteuil. Deze luxe, riante stoel is verkrijgbaar in ultra moderne uitvoeringen en vormt al snel de eyecatcher van jouw woonkamer. Met een design relax fauteuil haal je een stuk luxe comfort in huis wat een prachtige aanvulling vormt in je woonkamer. Relaxfauteuils kennen een elegant design en zijn vaak in lederen uitvoering te koop. Ze staan perfect in het moderne, industriƫle interieur.

Deze stoelen zijn geschikt voor alle leeftijden en hebben daarom niets met ouderen te maken, om maar eens een misverstand weg te nemen.

Verschil tussen een relaxfauteuil en sta-op stoel

Het wil nog wel eens voorkomen dat men het relaxfauteuil verward met een sta-op stoel. De overeenkomsten tussen beiden zijn dat men er heerlijk in kan liggen en dat de onderzijde uitklapbaar is, maar daar houdt de vergelijking dan ook snel op. Het relaxfauteuil is niet specifiek bedoeld voor ouderen of personen met lichamelijk klachten. De sta-op stoel is dit in principe wel. Deze is in zittende houding zover naar voren laten hellen, waardoor je automatisch in een staande houding kunt overgaan. Hij biedt de gebruiker werkelijke ondersteuning. Een relaxfauteuil is hier niet voor ontworpen, maar is wel in lighouding te plaatsen. Ook ouderen kunnen deze stoel gebruiken.

Luxe ontspanning

Daarnaast is er nog een significant verschil tussen beiden; de sta-op stoel is vooral pompeuzer en kent een zwaar onderstel, waar het relaxfauteuil elegant en trendy is. Een relaxfauteuil is meer dan alleen een aanwinst voor je interieur. Hij biedt een superieur zitcomfort, ondersteunt de nek, schouders, onderrug en boven- en optioneel de onderbenen. De meeste relaxfauteuils zijn uitklapbaar, zodat ook aan je onderbenen extra comfort wordt geboden. Dit is natuurlijk ook het principe van een relax fauteuil, een stoel waarin je heerlijk languit kunt liggen en die ergonomisch ontworpen is. Genoeg redenen om jezelf en je huisgenoten heerlijk te verwennen met een fraaie relax fauteuil. Nog nooit heb je zo riant film gekeken of genoten van je favoriete muziek. Hij biedt je de ultieme ontspanning na een drukke werkdag of oververmoeide benen. Zelfs een hoekbank kan er niet tegenop vanwege het hoge comfort.

Trendy relaxfauteuils

Extra riant en luxe is de robuuste leren relaxfauteuil, hij is verkrijgbaar in vele uitvoeringen. Met name de warme, aardse kleuren doen het goed. Denk hierbij aan cognac kleur, bruin, grijs tinten, blauw varianten, grijs of patchwork. Heb jij thuis al een lederen hoekbank, dan kun je deze geweldig matchen met een leren relaxfauteuil. Leer is niet alleen een natuurlijk, luxe product; het is ook nog eens moeiteloos schoon te maken en gaat meestal jarenlang mee ten opzichte van stoffen bekleding. Natuurlijk hangt er wel een hoger prijskaartje aan een leren relax fauteuil, dit is een afweging die je moet meenemen in je keuze.